Novi Sad
26.02.2015.
06:50
Momčilo Milović, bivši direktor Fonda za kapitalna ulaganja Vojvodine i nekadašnji konzul Srbije u Trstu, pušten je na slobodu.
  • 26.02.2015 12:36
    Ne!
    protiv Elezovica, bice svedok saradnik protiv Pajtica! Sve je spremno za sudjenje veka... Pajtic ce zavrsiti kao Sanader u hrvatskoj. On je postavio Momu za dir. fonda. Mislili su da ce biti dozivotno na vlasti... E pa gospodo nicija nije gorela do zore.
  • Razbojne banke i fondovi

    26.02.2015 07:28
    Tek sad pušten?! Šta se čekalo toliko dugo hoćete da čovek doživi stres? Izvinite mu se u ime svih nas, dajte odštetu zbog uznemiravanja i prenesite pozdrave zahvalnih gradjana Vojvodine čijem razvoju je gospodin nemerljivo doprineo.
    Nigde na svetu nema toliko pravde kao u Vučoćevoj borbi protiv korupcije.
    Svaka čast Vučiću kada je za tako kratko vreme preporodio zemlju i vodjen čeličnom pesnicom pravde prepoznao najkvalitetnije pojedince u društvu i šire.
  • 26.02.2015 07:11
    Sada će biti svedok saradnik protiv Elezovića.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna